1 Brok Theater

Over onze proeverij

Bent u op zoek naar een originele workshop? Zoekt u creatieve ontspanning? Of wilt u een teambuilding activiteit waarbij onder professionele begeleiding op een subtiele en humoristische wijze wordt gewerkt aan een beter werkklimaat? Wij garanderen u met deze unieke proeverij een ultieme beleving!


Een unieke proeverij, omdat u kunt proeven van de combinatie van kunst en cultuur tijdens een workshop van één dag. Zo kunt u bijvoorbeeld in de ochtend ervaring in de kunst opdoen met schilderen en druktechnieken, vervolgens lunchen en ’s middags aan de slag met cultuur in de vorm van theater. Zo proeft u dus van beide wat!


U kunt ook letterlijk proeven; gedurende de dag kan er worden gezorgd voor een uitgebreide lunch en diner op diverse bijzondere locaties in de provincie.Wie zijn wij?

1broktheater is samenwerkingsverband tussen Johan Brokken (acteur en theatermaker), Maria Hoeksema (beeldend kunstenaar) en Erik Bulthuis (acteur). Alle drie hebben we ervaring met het organiseren en begeleiden van workshops en weten we vanuit onze professie hoe tijdens een workshop de sfeer te zetten en de juiste snaar te raken.Ons aanbod

U kunt zelf uw proeverij samenstellen (zie pagina proeverij) of u doet dit in overleg met ons. Natuurlijk staan wij ook open voor uw eigen ideeën of thema’s. Deze workshop kan op diverse bijzondere locaties in de provincie Groningen worden gegeven. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige en rustige locatie of juist aan een hectische en dynamische omgeving. Maar heeft u zelf een geschikte locatie, dan kunnen wij uiteraard ook bij u op locatie komen.


Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden, welke wij tijdens een afspraak graag met u bespreken. Maar ook als u weinig tijd heeft, kunnen wij aan de hand van een korte inventarisatie van uw wensen een onvergetelijke dag voor u samenstellen. Belt u ons gerust, ook voor vrijblijvend advies!